Nå er det igjen klart for keepertreninger for aldersbestemte spillere. Opplegget er det samme som før, ikke noe behov for forhåndspåmelding, bare å møte opp.

Keepertrening på tvers av klubbene.

Nå starter de felles keepertreningene for aldersbestemte spillere opp igjen. Som tidligere kommer treningene til å foregå i Mosjøhallen på onsdager fra 17:00-18:00, og opplegget er for jente og guttekeepere født fra og med 2005 til og med 2001. Første økt og oppstart blir onsdag 27. januar. Opplegget er et samarbeid på tvers av klubbene, og er dermed åpen for keepere i riktig alder fra hele Vefsn kommune. Instruktør blir Dennis Smalsundmo.

Håkon Stenersen

Sportslig leder