Leietyper:

• INTERN utleie
    Gratis. Til bruk i fbm. HIL aktiviteter. Eks. møter i regi av trenere/lagledere ol.
  • PRIVAT utleie KUN FOR MEDLEMMER av HIL
    Døgnleie: kr 1500,- pr. døgn (over 4 timer)
    Timeleie: kr. 75,-pr.time

Åpner booking tjeneste
For spørsmål eller info:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Klubbhus kontakt:
Marius Fjellheim

REGLER FOR UTLEIE AV KLUBBHUS
(gjelder i hovedsak ved privat utleie for medlemmer)

1. LEIETAGERE.
Ansvarlig leietagere skal være fylt 25 år. Den som leier klubbhuset må selv være til stedet under arrangementet. Leietager har ansvaret for alt blir behandlet på en forsvarlig måte. Eventuelle skader, eiendeler som forsvinner må erstattes umiddelbart av leietager.

2. INVENTAR.
Det er ikke lov å ta ut møbler og annet inventar uten spesiell tillatelse. Stereoanlegget må behandles med forsiktighet. Høytalerne står løse på hyllene, så man må ikke spille så høyt at disse faller ned.

3. VENTILASJON.
Kjøkkenviften regulerer all ventilasjon på kjøkken og i klubbhusdelen. Bryteren slås på 1 etter bruk. Ventilasjonen i garderobene reguleres med bryter i gangen. Bryteren slås på 1 etter bruk.

4. BELYSNING.
Lysene reguleres med de runde bryterne ved døren. Lampettene har den samme strømbryteren som stereoanlegget.

5. STEREOANLEGG.
Strømbryter til stereoanlegget er ved døren. Det er ikke lov å ta ned høytalerne.

6. RYDDING OG RENHOLD.
Utleier vil besørge standard renhold av klubbhuset før leietidspunkt.

Leier skal før lokalet forlates sørge for følgende:

• Bord og stoler som er benyttet skal vaskes. (Plasser bord og stoler etter standardoppsett)
  • Alle kopper, tallerkener og bestikk settes inn i oppvaskmaskinen og oppvaskmaskinen settes på. Kasseroller og annet vaskes for hånd.
  • Kjøkkenbenker, ovn og annet skal tørkes av.
  • Gulvene skal vaskes
  • Alt søppel kastes i konteiner ute. Tomgods tas med av leietager.

7. TIDSROM FOR LEIE.
Døgnleie regnes fra klokken 1200 til klokken 1200 neste dag. Hvis ikke annet er avtalt må dette overholdes.

8. RØYKING.
Det er selvfølgelig ikke tillatt å røyke i klubbhuset.

9. BETALING.
Leie av Halsøy klubbhus koster kr 1.500 per døgn. Leien betales senest 2 døgn før leietidspunkt. Nøkkel til huset vil ikke bli overlevert med mindre betaling er gjort. Leie skal betales til kontonr. 4509.23.39541. Husk å merke betaling med navn.